Till tidbokning

Mikael Lektonius är Leg. Naprapat och har jobbat på NaprapatAkuten sedan 2001. Har vidareutbildat sig inom Medicinsk akupunktur, Dry Needling, idrottsmedicin och olika kurser inom manuell medicin

Jobbar även med stötvåg och skanlab

Elisabeth Blomkvist

Mammaledig från och med augusti 2018.

Elisabeth är Naprapat och arbetar måndagar, torsdagar och varannan fredag på NaprapatAkuten sedan November 2014. Resterande dagar arbetar hon på Företagshälsovårdsmottagningen Totalhälsan i Uppsala. Hon driver även Friskvårdsföretaget Anatomic Work tillsammans med en Naprapatkollega i Uppsala. Elisabeth har tidigare jobbat på Idrottskadespecialisterna i Stockholm. Hon är sedan 2006 utbildad danspedagog och koreograf vid Gotlands dansutbildningar och har delvis studerat vid Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Innan arbetade hon med dans på heltid före studierna på Naprapathögskolan och har länge arbetat med rörelseanalys. Elisabeth har läst psykologi på Uppsala universitet och har ett stort intresse för hur vår mentala och fysiska hälsa samverkar.

Maria Kinch är Leg. Naprapat och har jobbat som naprapat sedan 1999. Hon började på Naprapatakuten i september 2018 och är här tisdagar, torsdagar och fredagar.

Birgitta Liljeqvist

är utbildad massage-terapeut inom Svensk klassisk massage.

Svensk klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage kan motverka trötthet, smärta i kroppens olika muskler . Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Till tidbokning

 

Tel 0293-144 40 | micke@naprapatakuten.com                                                                                                          foto/webbsida:  Marcel van Helvoort