Företagsnamn, logotype, länkar till startsidan

Om oss

Mikael Lektonius

Leg. Naprapat

Mikael Lektonius driver Naprapatakuten och är leg. naprapat sedan 2001. Har gått många olika vidareutbildningar inom bl.a. akupunktur, dry needling, stötvåg och idrottsmedicin. Har även gått grundkurserna inom OMI klinisk ortopedisk medicin. Han försöker gå flera kurser per år och medverkar även på Svenska naprapatförbundets årsmöten för att hålla sig ajour med vad som händer inom yrket. Även om de flesta patienter kommer med ryggbesvär så kan han även hjälpa dig med allt från tennisarmbåge,stukade fötter, hälsporre, axlar och händer. Jobbar mycket med massage, manipulation, akupunktur och stötvåg men anpassar sig så klart efter vad patienten vill och behöver.

Elisabeth Widén (fd Blomkvist)

Leg. Naprapat

Elisabeth arbetar 3-4 dagar i veckan på NaprapatAkuten sedan November 2014. Hon driver även Friskvårdsföretaget Anatomic Work tillsammans med en Naprapatkollega i Uppsala. Elisabeth har tidigare jobbat på Totalhälsan i Uppsala och Idrottskadespecialisterna i Stockholm. Hon är sedan 2006 utbildad danspedagog och koreograf vid Gotlands dansutbildningar och har delvis studerat vid Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Innan arbetade hon med dans på heltid före studierna på Naprapathögskolan och har länge arbetat med rörelseanalys. Elisabeth har läst psykologi på Uppsala universitet och har ett stort intresse för hur vår mentala och fysiska hälsa samverkar.

Birgitta Liljeqvist

Massage-terapeut

Birgitta är utbildad massage-terapeut inom Svensk klassisk massage. Svensk klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage kan motverka trötthet, smärta i kroppens olika muskler. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Boka tid med Birgitta